Бъдещето на България според четворната коалиция: Хъб на водород, охраняван от англоговорещи ченгета от ДС

Мнения и коментари

България да стане финансов хъб, вместо АЕЦ „Белене“ -централа на водород, нови агенции към досегашните, вицепремиер по климатичните промени !??, полицаите да говорят добре английски, четири магистрали на година….Това горе-долу е квинтесенцията на едноседмичните преговори между бъдещата четворна коалиция ПП, БСП, ИТН и ДБ. Новата „кръгла маса“ роди доста безумия и се опасявам, че ако пазарлъците се проточат още, накрая ще ни сервират и космодрум на Бузлуджа.

На първо четене прави впечатление изключителната неподготвеност на хората от спечелилата изборите партия ПП на президента Румен Радев. По всички теми. Тези нямат нито програма, нито ясна визия изобщо какво ще правят с България, която им поднесоха на тепсия.

Другото натрапващо впечатление прави масираното присъствие на агенти, доносници и служители на бившата Държавна сигурност и Разузнавателното управление на Министерство на народната отбрана-РУМНО.

Пропорцията е точно същата като същите кадесари и доносници в Инициативния комитет на Румен Радев. Огледални са. Като скачени съдове. Това няма как да учудва някой. Любопитно е да се гледат пазарлъците на уж десните, антикомунисти, прозападни членове на ДБ с ченгетата като Хиновски, агент Хабов, Таско Ерменков, агент Радулов, провален разузнавач от РУМНО в Западен Берлин, сивият кардинал на българската енергетика Р.Овч., с офицера от ДС Николай Радулов и икономическият титан на Жан Виденов-Румен Гечев, агент на Първо главно управление на ДС с псевдонима „Економов“. Политическа перверзия. От дрънканиците в мола разбираме как „реформаторите“, които уж щяха да съкращават държавната администрация всъщност ще я раздуят с нови министерства и агенции.

Как ще правят Министерство на бедствията и авариите, същото като при Тройната коалиция откъдето лапаха БСП, ДПС и НДСВ по формулата 3,5,8. Сега ще е 8,4,4, 2. Каква е разликата ? Как по средата на учебната година ще пренаписват учебното съдържание в училищата и ще го заменят с американско. Ще строят водородна централа вместо АЕЦ. Уж харвардците ще направят болниците държавни и ще ги обрекат на мизерно съществуване като просяци очакващи държавната милостиня.

Как полицаите трябва да учат английски, може би в прословутите „харвардски курсове“, защото това е основният проблем на МВР явно. Тези хора са опасни, защото са некомпетентни, но алчни за власт и смятат България за новопридобита фирма. Която могат да фалират и да зарежат. Пример бизнеса на Асен Василев със самолетните билети.

По-страшното е, че конците на тези некомпетентни в политиката момчета, се дърпат от ченгета от Държавна сигурност, стари муцуни, червени синове, зетьове и внуци, олигарси. Като тези, които дърпат конците на Румен Радев.

Интересно ми е поведението на бившата първа политическа сила-ИТН, сведена до 9%. Те извадиха големи обещания на изборите през април и юли. То не бяха референдуми, мажоритарен вот, 120 депутати в парламента и български астронавти в НАСА. Всичко това приключи безславно, няма и помен от него. Изпариха се мечтите….и лъжите. Чакам ДБ-то да клекне на Таско и Р.Овч. За строежа на АЕЦ „Белене“ или обратното. Само ще ми е интересно БСП, която прави цял референдум за централата, как ще „успи“ оределият електорат.

И ще има ли вече кой да се върже на измамниците от ДБ, че са десни, на ИТН, че са някакъв фактор и на БСП, че са леви. Трите партии, преговарящи с президентската на Кирчо и Кокорчо, са наясно, че това е лебедовата им песен. Че си отиват безславно от политическата сцена и пеят като за последно в политиката.

Целта е да има за всички постове, министерски кресла, зам.-министри, шефове на агенции. Между другото каква ще е разликата между бъдещето правителство и сегашното служебното ? Почти никаква. Във временния кабинет са кадри на БСП, на Мая Манолова, на Радев, на ДБ. В следващия ще е същото и нищо чудно половината чиновници от сегашния кабинет да останат при следващия редовен. По формулата 8,4,4,2.

А вие гледайте на живо глупостите в нета. И си правете изводите. Четворната коалиция ви гарантира бъдещето на България-водороден хъб, охраняван от англоговорящи ченгета от ДС.

Още от Мнения и коментари