ШОКИРАЩО! Бившата жена на Пепи Еврото – Любена Петрова: Той е писал заплашителното писмо срещу Иван Гешев


Последните месеци се случиха много страшни неща в тази държава и в някои от тях виждам почерка на моя съпруг. Това разкрива в интервю за Антикорупционния фонд Любена Петрова, бивша съпруга на Петър Петров – Пепи Еврото.

„От година и девет месеца не съм си виждала детето, тъй като той го отвлече“, заявява Петрова и разкрива, че от две години не успява да си намери адвокат, защото никой не иска да се занимава с него, знаят, че не е добре с главата и не искат да влизат в тази битка.

„Редовно през хора получавам заплахи от него“, разказва бившата съпруга на Пепи Еврото и допълва, че той е публикувал в интерент видеа от личния им живот, които той притежава и той е направил с цел да я унижи.
„В момента не знам къде живее, нямам представа къде е детето ми“, продължи с шокиращите признания Любена Петрова.

По думите й са арестували нейн познат, понеже Пепи Еврото мислел, че са интимни. Става въпрос за Тони Парфюма.

„Тони Парфюма. Той ми е бил приятел и никога не ми е бил гадже“, обясни бившата съпруга на Еврото.

„Петров има една любима приказка: „Като няма доказателства, ще си ги донесем“, каза за тя във връзка със записите за Тони Парфюма и Къро, разпространени от прокуратурата.

„Изразите в писмото до Иван Гешев са изрази, които Петров употребяваше по пет-шест пъти на ден. Няма вариант това писмо да е писано от друг човек“, категорична е бившата съпруга на Петьо Еврото.

„Преди няколко дни разбрах, че съм бременна и вместо да се зарадвам, се ужасих от това каква ще е реакцията на Петров, когато научи за това. Ужасих се какво би направил на момчето, с което живея, какво би направил на мен“, споделя Любена.

„Ако планът, който е задействан, бъде изпълнен докрай, тогава вероятно главен прокурор ще стане Сарафов до избора на следващ. И той направо ще ме унищожи“, обяви тя.

По думите й много корумпирани магистрати са ходили при него. Раздавали са се дебели суми, апартаменти, коли. „Някои минаваха само с обещания за кариерно израстване. Някои израснаха. На ниво градски прокурори. И в момента“, казва бившата жена на Пепи Еврото.

„Тоест настоящият градски прокурор на София е бил посетител в ресторанта „Осемте джуджета“?, питат я водещите, а Любена Петрова заявява: „Много прокурори идваха. Не знам кой как е израснал – дали е бил с участието на г-н Петров.“

„Един от основните приятели на Петров е Борислав Сарафов. Гешев не е идвал в ресторанта. Сарафов идваше редовно – един-два-три пъти седмично. Идваше по работа“, разкри тя и добави, че често там е ходила и Емилия Русинова.

„Идваха за пари – дали да оставят, дали да взимат“, шокира с разкритията си Любена Петрова и уточни, че Пепи Еврото има архив от компромати от лично или кариерно естество.

pik.bg

Още от Мнения и коментари