"Не, Станиславе!

Мнения и коментари

Милена Иванова-ЕА, Фейсбук

"Не, Станиславе!

Милен Цветков не трябваше да дойде при теб. Трябваше само да изчака зеления сигнал на светофара. Но не го дочака. Заради твой поклонник. Възпитан с песента "Едно Ферари с цвят червен”. И с други чалги, като "Бясно карай на червено...".

Помниш ли, как през 90-те Дони си отряза косата, като протест срещу мутрите? С това ти си вдигна рейтинга на предаването, като каза, че Дони е твой приятел. Но не беше.

Малко по-късно ти гостува Илия Павлов, който седеше просташки и нагло заяви в ефир: „Ние създадохме мутрите”. Тогава ти не се възмути. Не протестира.

Помниш ли, че Милен Цветков, Сребрина Гаджева и ти тръгнахте от едно и също място – „Ку Ку”? Сребрина се омъжи за странно богат граничен полицай. Възпита сина си като мутра. И той обичаше скъпите коли. Сега е в затвора. От години чака присъда за умишлено убийство на напълно невинен и непознат младеж. Сребрина също ти беше приятелка. Помниш ли?

Помниш ли, създаването на коя партия, твоят приятел Любен Дилов-син обяви преди години в твоето студио? Правилно - "Георгьовден". Тя подкрепи Царя, Илия Павлов... Сред тях и семейство Николови – родителите на убиеца на Милен Цветков. И всички вие бяхте приятели…

Помниш ли, че твоето чалга-патриотарство създаде днешните „Патреоти”? Как с твоите сценаристи псувахте близки и далечни съседи, ама им крадяхте песните? Та после Динко от Ямбол, по тоя модел на омраза хукна да връзва хора със свински опашки.

На Великден Милен Цветков загина, убит от човек, който дословно повтори изпятото от теб.

А за телефона на Бог? „Щяхме да се разберем – аз за него, той за мен – нещо да свършим…” Така ли ще се „оправят” твоите възпитаници? Ще звъннат?

Когато трагично си отиде човек, като Милен Цветков, изведнъж започва състезание – кой, аджеба му е бил по-голям приятел. Само че истинските приятели не се ползват един-друг за нечист маркетинг.

Стой си при твоите приятели.

И не се натискай!"

От Марин,

Приятел на Милен

Благодарна съм за това, че има хора които знаят истината и не се страхуват да я кажат.

Благодаря ти, Марин!

Милена

Още от Мнения и коментари