Чудо невиждано! Свиленски говори за корупция!

Мнения и коментари

Антон Тодоров, zonanews.bg

Гледам Георги Свиленски от БСП, който по NOVA говори за корупцията. Говори с лозунги, клишета, опорки, без нито един факт, без нито един документ, без никакви доказателства. Говори, без да докаже празните си твърдения с каквото и да било! Това е позор, който показва нивото на БСП.

Свиленски, вместо да говориш глупости, които вече разсмиват и кучетата на село, по-добре кажи какви ги вършееше, докато беше в Борда на "Софийски имоти" 2004-2007 г. Да, същият този Георги Свиленски, бившият на втората на първия. Поразровете се какво се е случвало в "Софийски имоти" в тези години.

Апропо, да припомня, че Свиленски е онзи, който преди няколко дни направи безпрецедентен опит за намеса в редакционната политика на цяла една телевизия - bTV. БСП са ненадминати в страхуването на медиите - затова всички си мълчат.

А за корупцията да не говорим - там те са академици, покорили са Еверест-а на корупцията. Само един пример - през 2007 г. Корнелия Нинова беше отстранена от тогавашния премиер Сергей Станишев. Помните ли за какво я уволни?

Още от Мнения и коментари