Съвипускник на президента: Като курсант Радев се отличи като подмазвач и натегач

Така и не разбрах кой, защо и как го командирова в САЩ – уж да бъде "НАШ" – уж Натовски генерал?!

Мнения и коментари

Петър Неделчев, Фейсбук

Като курсант Радев се отличи като подмазвач и натегач. Беше и кръшкач когато се касаеше за нещо по-сериозно и отговорно. Който е служил в армията знае какво означават тези специфични термини, характеризиращи точно "лошия материал под пагон". Курсантът Румен Радев не блестеше с нищо сред останалите, дори беше бездарен, незабележим, неконтактен, необщителен, без интелект и авторитет.

Страняхме от него защото беше доносник на ВКР и ДС, които пък за тия му "заслуги" го направиха "отличник" на випуска, въпреки некадърността и безотговорността му като военен летец.

След серията опасни технически проблеми с "МИГ"-овете, като "вътрешен човек на тайните служби" вече не го пускаха да лети защото им трябваше за "други, по-важни, партийни" задачи.

После като лоялен кадър на БКП, активен сътрудник на ВКР и ДС и отявлен русофил, го отличиха с обмяна на опит в Москва с руските колеги. Така напомпаха егото и самочувствието му по партийна линия. Вече беше готов за още по-важни партийни поръчения. Издигаха го по партийна линия, подготвяха го явно за номенклатурчик.

И ето го вече като най-висш такъв – президент на България. Обаче всички ние, които служихме с него, отлично знаем що за човек е той и че поставянето му за държавен глава е фатална политическа грешка за съвременна България. Защото той е злонамерен, коварен и обигран провокатор, обслужващ интересите на Русия, което е предателство от най-високо ниво спрямо членството на България в НАТО и ЕС.

Още от Мнения и коментари