Старозагорски протестър: Не подкрепям изготвената от Мая Манолова листа!

Мнения и коментари

Борислав Лазаров, Фейсбук

Уважаеми медии, Приятели, Неприятели и вие Непознати,

Днес се случи нещо абсолютно нелогично …

След като месеци наред ушите ми кънтяха от яростни викове "Оставка" и "Мутри, Вън!" на хиляди старозагорци безшумно бе внесена за регистрация в РИК Стара Загора листата на коалиция "Изправи се! Мутри Вън!". Стоя вцепенен, опитвайки се да си обясня, как това "Изправи се!" успя да заглуши изреченото безброй пъти "Мутри, Вън!".

Отказвам да го приема!

Аз, Борислав Лазаров, в качеството си на един от хилядите активни участници в летните Протести за морал в политиката, заявявам ясно и категорично, че НЕ ПОДКРЕПЯМ изготвената от г-жa Мая Манолова листа за народни представители за 27 МИР – Стара Загора на коалиция "Изправи се! Мутри Вън!"!

Вярвам, че в листите на протеста НЯМАТ място хора, хвърлящи в обществото дори минимална сянка на съмнение за текуща пряка или косвена асоциация с ГЕРБ, партиите от статуквото или техните слугуващи формации. За мен е задължително всеки от кандидатите за депутати недвусмислено да се характеризира и с името на коалицията, а именно – "Изправи се!" и "Мутри Вън!". Смятам, че партньорът, избран от г-жa Мая Манолова за "ракета носител", а именно "Земеделски народен съюз" и неговите космонавти, са обида за хилядите достойни граждани, подкрепили протестите за връщането на Демокрацията и Държавността в България. Отговорността за изготвянето на листата е на г-жa Манолова, но отговорността за нейното приемане е на всички нас!

Още от Мнения и коментари