Следизборна проституция

Както са се подкарали „победителите“ скоро ще излязат да протестират срещу самите себе си

Мнения и коментари

Резултатите от парламентарните избори за пореден път ме убедиха, че България е страната на кривите огледала. В които дебелият изглежда слаб и обратното. Така победителят от вота-коалицията ГЕРБ-СДС се оказа загубила, а мутрите на Манолова триумфатори.
 
Така са нещата по тези географски ширини. Ако не си следил детайлно изборите и си пуснеш телевизора, ще останеш с впечатлението, че Христо Лодкаря, пети и Манолова, едва прекрачила изборната бариера, имат абсолютно мнозинство в Народното събрание.
 
Двамата заплашват, обещават да „разграждат системата“, да изчегъртат „Борисов“ от историята. А, забравихме Корнелия Нинова, която също победи „модела Борисов“, но за мъртвите от БСП или добро, или нищо.
 
След радостните хлипове на политолози, че протестът е спечелил изборите, следва историята да се пише от победителите. И това е факт. Имаме нови „активни борци“, не срещу капитализЪма, а срещу Борисов.
 
Вижте Иво Мирчев, Хаджигенов, Бабикян, Христо Иванов, Манолова. С какво самочувствие, апломб и амбиция се вихрят по медиите. Те ще „разграждат системата“ като „победители над мафията“. И сега ще осребряват победата.
 
Остава загадка как ще „изчегъртат“ от България над 800 000 избиратели на ГЕРБ. Но за ивомирчевците с навити ръкави прегради няма открити, няма открити.
 
Има малка опасност активните революционери да се изпокарат кой е най-големият борец срещу Борисов. Малка. Така например новоизлюпеният политика Методи Лалов пише гневни статуси срещу Мая Манолова, как била от „системата и мафията“. Тошко на Слави реди подигравателни статуси срещу ДеБъ, с която си мерят избирателите.
 
В стана на умнокрасивите се води следизборен бой „За“ или „Против“ предсрочни избори. От името на всички „победители“ говори Мая Манолова. Щяла да прави „конституционни промени“, до които лошият Борисов не трябвало да се докосва. Искрено съветвам ивомирчевците да не оставят Мая да им прави „конституционните промени“. Ако ги направи като изборния кодекс, или поправката Ванко 1, жални ви майка. Както са се подкарали „победителите“ скоро ще излязат да протестират срещу самите себе си.
 
А Нинова се самопредлага, заедно с останалите и верни пажове, на Слави Трифонов вече втори ден. Сега разбираме мотивите на един от сподвижниците на лидера на БСП, небезизвестният Симов, да предложи легализация на проституцията у нас. А другарят Вигенин директно заплаши „победителите“, че ако не поемат предлаганото от „Позитано“№20 жална им майка..И Вигенин като Нинова се държи като изоставена любовница. Това се нарича политическа проституция. Следизборна. То към изнасилване на любителите чалгата отиват нещата, ама…
 
Като предлагането тепърва започва. От другата страна гордо мълчат. Вдигат си офертата. Или чакат водача и героя да се събуди и да каже какво да се прави. През Фейсбук. Кашата е пълна. Но тя е за наша сметка. И за сметка на нашите джобове. Ние ще платим масрафа и на Мая и на останалите „победили протестъри“. Ще платим и за цялата политическа проституция. Мутри вън !

Още от Мнения и коментари