Светльо Витков: Трифонов ме оклевети в национални медии, че съм си купил Мерцедес с държавната субсидия

Мнения и коментари

Лидерът на "Глас народен" Светослав Витков продължи размяната на реплики с барабаниста от "Ку-Ку Бенд" Венелин Венков относно политическата кариера на неговия шеф и плановете на "Има такъв народ" в парламента. 
 
Ето какво написа фронтмена на славната група "Хиподил" във Фейсбук профилла си: 
 
Отговор на г-н Венелин Венков. Барабанист на договор в Кукубенд.
 
Уважаеми господине,
 
Мъжете не клеветничат и не клюкарстват, а вашите нападки срещу мен са именно това. Жалкото е, че днес, когато ИТН има такава сила в ръцете си, вашият лидер се крие и мълчи, а вие се опитвате да го защитите по нелеп начин. Може би не разбирате, че не съм ви аз проблема. Вчера, на шестия ден след изборите излезе кратък пост във ФБ от профила на Трифонов, с който благодари на избирателите си... Това не е и несериозно. Това е обидно, но решенията са си ваши, както и отговорността, която сте поели.
 
Още преди да се появите като партия, започнахте кампанията си с “борба” със субсидиите на партиите (както и Волен Сидеров през 2013-та година). Избрахте мен за знаме на каузата си и лично Трифонов ме оклевети в национални медии, че съм си купил Мерцедес с държавната субсидия. Въпреки че е виждал този велик Мерцедес още през 2009-та година. Клевета, за която осъдих вестник „Уикенд“ и блокирах сметките им до изплащане на сумата, разпоредена от съда. А адвокатът, който ги осъди..., вие много добре познавате.
 
Да ви попитам: Що за човек е този, който знае истината, а я изопачава за собствените си цели? Що за човек е такъв, който се прави на приятел, до момента, в който избира да те наклевети, знаейки истината, вместо да се изправи срещу силните на деня. Страхливецът си избира винаги по-слаб противник, само че в случая -  имате грешка в преценката. Обвиняват ме за връзки с генерали, субсидии и мерцедеси  вече 10 години в платените медии...
 
Да ви попитам: Ако имах тези връзки с „генерали”, щях ли да съм извън парламента 10 години или съм толкова принципен и почтен, че отказвам да вляза по такъв начин?... Нещо не се връзва! Тази опорка е за вашите фенове чалгари и тези от сектата от ДСБ.
 
Зададох два въпроса, от които се криете и мълчите: Кой плаща масрафа на телевизията ви година и половина? Защо се криете, след като сте наистина победители? Всеки гласувал, а и негласувал за вас, иска да знае отговора на тези въпроси. Да се скриеш и да мълчиш, след като си победител, води към заключение, че не знаеш какво да правиш. Или... чакаш да ти кажат какво да правиш. Топката е във вас, но топките... очевидно не са. Надявам се да постъпите правилно!
 
Затова и винаги ще съм ви Трън отзад. Не се крия, не мълча, но и не злословя. Поздрави на Трифонов за победата, ако го откриете.
 
Оставам: Светослав Емилов Витков
 
P.S. И запомните, г-н Венков: Веднъж предател, клеветник и доносник - такъв за цял живот!

Още от Мнения и коментари