Преживяхме какво ли не, ще преживеем и Слави

Мнения и коментари

Тодор Александров, breaking.bg

Мнозина се питат в социалните мрежи това нормално ли е? И как е възможно? Ми, явно е възможно. Партия на трубадура на чалгата да е на второ място. Партия, която няма никаква програма, никой не е виждал лидера и на живо на водеща политическа сила в следващия Парламент? Ми, да, явно е възможно. Сценаристите на задкулисието явно ни предлагат поредния "телевизионен субект" за партийна употреба. Този филм вече сме го гледали. Много пъти. Преживяхме Волен Сидеров, Бареков, Царят. Сега идва Слави Трифонов. С телевизия от под 2 000 абоната. Със сценаристи, които му пишат мъдрите мисли в социалните мрежи и с автобус горили, които го пазят. Човек се пита дали "новият месия" мисли изобщо с главата си? Трубадурът на мутрите ще ни учи как да се борим с мутрите и мафията.

За съжаление на сценаристите някои от участниците в партията на Чалгаря напуснаха и разкриха част от тайните на великата партия "Има такъв народ". Кой как кадрува, оказа се, че това е сестрата на Трифонов, какви велики личности се готвят да стават депутати. Неофициално се твърди, че листите на Слави ще са пълни с фолкаджийки и силиконки. Ми съвсем нормално. След като лидерът на "Има такъв народ" е такъв, такива ще са му и депутатите. Българинът е доказал, че на избори настъпва една и съща мотика няколко пъти. Всеки път се оплаква и пак прави същото.

Така, че не се съмнявайте. Ще имате удоволствието да гледате фолкаджийте на парламентарните банки. Няма страшно и това ще мине. Преживяхме какво ли не. И Слави Трифонов ще преживеем. То Румен Гечев, министъра на Виденов, който фалира България, четири години раздава морал от парламентарната трибуна. Вместо да търка нара в затвора. И пак ще раздава. Ще гледаме, вече не само по ТВ Седем осми, спящите красавици (сценаристите)на Слави как дремят по парламентарните банки.

Няма да е за първи път. Но за съжаление няма да е и за последен. В търсене на поредния "месия" ще вкарваме в Парламента още такива екземпляри. Дано поне по време на кампанията, между два фолк концерта, чуем програмата за управление на Слави Трифонов. И видим бъдещите му депутати.

Че и ако и те са като лидера си, скрит зад мутри, ще ги объркаме с някои други. Да не казвам какви. Щом сме се докарали до тук. Той и Царят се запознаваше с депутатите си след изборите. Сигурно и Слави ще направи така на таен кастинг.

Да се смееш ли, да плачеш. Да видим кой накрая ще плаче.

Още от Мнения и коментари