Никоя партия не е дошла на власт с негативна кампания

Мнения и коментари

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Някога, преди да стане "боец", Гошо агитираше за ГЕРБ и Бойко Борисов. Защо Жорето Боеца, голям деятел на международното работническо-селско движение, реши да прави „Костинброд-2“ като кака си Мая ?

Жорето Боеца, убав човек, голям деятел на международното работническо-селско движение, мигрирал от активист на ГЕРБ в гробокопач на ГЕРБ, решил да подражава на кака си Мая и да спретне нов “Костинброд” в последния ден от кампанията. Разпространил запис между двама души – Димитър Ламбовски и Стоян Мавродиев, които си говорят за Бойко и Шиши. Никой от тримата не е участник в изборите, а за Бойко днес всички всичко си говорят.

Жорето Боеца гръмогласно плаши гаргите с разкритие за милиард и половина евро. И става като във вица: не били компютри, а компоти; тез’мильони не били изнесени, а внесени.

6 юли 2018 г.: “Рамково споразумение за 1,5 милиарда евро за Българската банка за развитие беше подписано днес от Стоян Мавродиев – Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) и Хуайбан Ху – Председател на УС на Китайската банка за развитие (КБР) в Гранитната зала на Министерския съвет. Споразумението поставя насоки за бъдещото сътрудничество между ББР и КБР. То предвижда договаряне на финансиране за следващите 5 години по инициативата „Един пояс, един път“.”

Жорето Боеца ще ни вкара във война с Китай, ей, че то не ни стига китайския вирус, дето викаше бай Тръмп, та и това…

Димитър Ламбовски е търчи-лъжи, който непрекъснато се замесва в скандали.

Миналото лято цялата прогресивна общественост на “жълтите павета” се разлюти, след като той замеси Христо Иванов, лидер на бъдещата управляваща коалиция ДБ & Со. в комбина с Младен Михалев-Маджо и с това дискредитира генералния секретар на правосъдната реформа в България.

После Ламбовски услужливо тръгна из най-демократичните медии на света, като “Алтернативата”, например, за да измести центъра на огъня от Христо Иванов към Стоян Мавродиев, бивш шеф на КФН и на ББР, отдавна отлюспен от ГЕРБ. Той пък отговори, че е сезирал прокуратурата на Гърция и България, защото Ламбовски се е опитал да го рекетира със запис, който той нарича “сглобка”.

Снощи, докато си чистех хладилника и изхвърлях една прокиснала боза, изслушах този 40-минутен запис, който е пълна боза. Двама мъже нещо си пийват и водят трапезен моабет: за тоя оня, за т’ва онова. И се наговарят за покупката на къща в Гърция. Той, Стоян Мавродиев, може да си купи и две къщи в Гърция, ако иска, защото по едно време беше човекът с най-висока заплата в държавата – нещо като 36 000 лева заплата на месец.

На Жорето Боеца много му се ще, като на някои други преди него, да изкара, че Стоян Мавродиев купува къща за Бойко Борисов, на когото днешният боец неотдавна е писал любовни писма с обръщение “генерале мой”. Нещо много взе да пада мизата в борческите среди: нали първо беше цял остров в Гърция, сега пък – една къща. Че то даже Къци Вапцаров има една къща на Халкидики, па се канеше да купува втора, а в Северна Гърция живеят повече българи, отколкото в Северна България.

“Капитал” тутакси пое темата, защото Иво Прокопиев и Стоян Мавродиев отдавна воюват безпощадно, а пък журналистът Росен Босев дори беше осъден за клевета.

Както ми каза тази сутрин един забележителен главен редактор на сайта “Факти”: “изборите ги печели Шабла, Кресна и Алфатар, а те няма да проявят интерес; нито една партия не е дошла на власт с негативна кампания – и това не проумяха за 30 години…”

… Жорката Боеца използва случая с фамозния запис, за да призове всички на площадите на 5 април, ама то кой да го последва, те всички протестиращи компании, крилца и перца го отлюспиха още през лятото, а Николай Хаджигенов отказа да му е адвокат. Венсеремос, душа-камбана!

Още от Мнения и коментари