Борисов: Това, че подкрепяме правителството, не значи, че ще си мълчим

Мнения и коментари

Квалификации и обиди никога не са продуктивни.

Очаквам много по адекватни действия от страна на правителството. Квалификации и обиди никога не са продуктивни. Това, че подкрепяме правителството не значи, че ако някъде не се справят с работата или допуснат грешка, ние само защото ги подкрепяме, ще си мълчим или няма да се поправи това нещо. Това каза в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Това, че подкрепяме правителството не значи, че ако някъде не се справят с работата или допуснат грешка, ние само защото ги подкрепяме, ще си мълчим или няма да се поправи това нещо. Това каза в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Вежди Рашидов ми е приятел. Велик скулптор направил много. Направи грешка, мога само да съжалявам, че не е в парламента, но решението е правилно“, каза Борисов относно оставката на Вежди Рашидов като депутат и напускането на политика след негово изказване, което повдигна вълна от недоволство.

„Мисля, че Тагарев, когато излиза пред медии, при такъв случай, трябва да излезе напълно подтотвен. Това е чувствителна тема и не бива да се спекулира“, заяви Борисов.

Запитан за пореден път лидерът на ГЕРБ отново не издаде името на кандидата за кмет на София въпреки че ретроградният Меркурий свърши още в петък.

trud.bg

Още от Мнения и коментари