Адемов: Бензинът ударно скача, министър нарушава Конституцията

Мнения и коментари
© БГНЕС

От Фейсбук профила на  Асим Адемов, евродепутат

И ся' какво се оказа? Че при диктатурата на "диктатора" Борисов имаше истинска демокрация. Скочи хляба с 10 ст., хората стачкуваха, скочи бензина с 5-10 ст. конвои от суперлуксозни коли блокираха пътищата, еколозите нямаха почивен ден от непрекъснатите протести. Репортерите без граници не признаваха никакви граници, за да защитят свободата на словото. Христо Иванов и Иво Мирчев бяха по-продуктивни от студио "Бояна" в най-силните си години.

И това в условия на диктатура на Борисов!

А сега каква демокрация настъпи при "демократа" Радев. Ей, за такава демокрация човек само може да си мечтае!

Хлябът е близо 2 лв. - тишина! Бензинът ударно скача- тишина, супер луксозните коли си зареждат и не питат дори за цената. Корабът край Камен бряг потъва и застрашава с екологична катастрофа - тишина! С лупа и Държавен вестник да търсиш еколози, не можеш да ги откриеш. Журналист от националното радио води церемонията по представяне на кандидат-президента Радев. Репортерите без граници сигурно бяха извън границите на България и не забелязаха.

Министър нарушава Конституцията и най-нагло лъже - ни гък, ни мък.

А най-много ми липсват репортажите на Христо Иванов и личния му оператор Иво Мирчев.

Къде сте, бе хора? Направете едно репортажче я за палатите на милиционера Рашков, я за спеца- продавач на фирми Спецов, я за потъващия кораб, я за торбичката на съветника на Радев Пл. Узунов, та да видим какво и колко имаше в нея.

Ей, ей каква идилия и тишина е в демокрацията на Радев, с PowerPoint да я опишеш и разкажеш.

Още от Мнения и коментари