Анализи

Стефан Ташев

Чували си сте за кодът Prosto Kiro? Не сте? Нима?

Това е „троянският кон“-най-популярният и използван компютърен вирус, който разказа играта на цялата държавна система. Източи ви файловете (парите), наточи машините да гласуват за него, решаваше вместо вас да продаде цялата българска енергетика на „Джемкорп“, наду ви сметките за ток и газ, за да вземе комисионни. Това е същият код Prosto Kiro, който ви кара да живеете в неговия виртуален свят на лъжи и измислици за светло бъдеще, докато ви бърка в джоба с чудовищните цени на стоки и услуги.

Този код контролира изцяло „големите“ медии, не само телевизиите. Той контролира армията от тролове, които се нахвърлят върху всеки с различно от неговото мнение. Тази картинка не ви ли прилича на филма „Матрицата“? С летящите метални чудовища, които нападаха, разбиваха и унищожаваха всичко извън нея?

Тази матрица ни прилагат от две години и на нас. С фалшивите протести и „революции“, с набутването в Народното събрание на „демократи“ с болшевишко мислене, които като хитрите „машинки“ от „Матрицата“ потрошиха държавата заедно с ментора им Радев-Юмрука.

С появата на „холограмни“ лидери като Кирил Петков, Бойкикев, Мирчев, Кокорчо и останалите комсомолци, които като папагали повтарят едни и същи опорки от сутрин до вечер в телевизиите. До втръсване. Те са богоизбраните. Уродливата медийна реалност в страната прави черното да изглежда бяло и обратното. Някакви юнаци си въобразили, че светът започва от тях, че те ще управляват България завинаги и ще могат да си правят каквото си искат, без никакъв контрол. Кодът Prosto Kiro обаче си намери майстора.

Другарите от БСП, усетили, че потъват с „промяната“, издадоха четата с кодовете, извадиха далаверите, разкриха схемите на доскорошните си ортаци. Като направи Главният Чалгар Слави Трифонов след „развода“ с ПП.

Това е „точката на пречупване“ за простокировците и никакъв медиен слугинаж няма да помогне. „Звездните водещи“ се стараят, раздават се за Киро и компания до край, но това не стига. Логореята на ПП и подклисарите им от ДБ, които без грам собствено мислене повтарят опорките на опорките, няма да помогне този път. Разкрити са. Този скандал няма да им понесе.

Скакалците, които нападнаха България под маската на „промяната“, ще загинат, преяли от комисионните на олигарси и бегълци зад граница. Няма спасение за тях.

Има антивирус срещу кода Prosto Kiro. И той вече действа. След краят им, а това ще стане с връщането на хартиената бюлетина, се надявам България отново да стане нормална държава. Защото Просто Киро просто ни разказа играта за осем месеца управление. Стига толкова.

 

 
 
Източник: Breaking.bg

Още от Анализи