Дирите на Ива се губят от дни. Майка ѝ: Искаме да знаем, че е жива!

Oбщество
© Фейсбук

Ива Георгиева е в неизвестност от 30 януари, а издирването на 21-годишното момиче от столичния кв. "Ботунец" продължава.

Нейните родители са говорили с нея по телефона за последно в понеделник преди обяд, а след това от момичето няма следа.

"Станахме, отидохме на работа и ги оставихме вкъщи. В 11:30 ч. разговаряхме и това е последният разговор, който сме провели. Прибираме се от работа и ѝ звъним да ни помогне с продуктите, не вдига. Тя не закъснява, винаги се обажда. Няма кой знае колко приятелки. Цяла нощ синът ми я търси в целия квартал. Обърнахме се сутринта към полицията и я обявихме за издирване. Нямаме представа дали я избягала, дали някой ѝ се е обадил. Някой ако я види, нека да ни се обади. Искаме просто да знаем дали е жива", каза Татяна Георгиева, майката на Ива по bTV.

Родителите призовават, ако някой забележи 21-годишната Ива, да се свърже с полицията или с тях. 

Момичето е облечено с черно късо яке и спортни маратонки. Не е ясно дали е с анцуг, или с дънки. Няма лични документи и пари в себе си.

"Телефонът е изключен и всякаква надежда сме изгубили. От вторник следобед вече не е включен. Постоянно звъним. Нямаме представа защо я няма. Ако някой я види или разбере нещо, да се обърне към полицията или към нас, много моля", призова майката на момичето.

Нейна приятелка им казала, че няма представа къде е. По думите на бащата – Ива не ходи по барове и заведения и е свито дете. Не е споделяла за някакви притеснения или проблеми.

Още от Oбщество