Бившият на гаджето на шеф Манчев още не може да преглътне, че го изостави заради готвача

Oбщество

Приятелката на шеф Иван Манчев – атрактивната Ива Бека, отдавна е оставила в миналото предишния си партньор и вече трета година се носи на крилете на щастието.

Любовта я връхлита като гръм от ясно небе когато среща прочутият готвач и галантен джентълмен шеф Иван Манчев. Дотогава тя живеела осем години с гръцкия бизнесмен Христос Мурутис, чиято фирма за външна реклама управлявала, успяла да вдигне на крака и да я превърне в лидер в бранша.

„За да се стигне до раздялата им, явно любовта си е отишла… но той не може да я забрави и се терзае, че тя е щастлива с друг мъж…“, коментира близък до бившата двойка и добавя, че макар гъркът да е сключил брак след Ива, виждал само нейното лице и говорел често за нея. Уви раздялата не се отразява добре на Христос, и иначе грижовният бизнесмен се превърнал в озлобено човече, което всячески се опитва да отмъсти на бившата си любов, допълва разказа си източникът.

Оказва се цел №1 e опетняването на имената на Ива и Иван. Десетки са анонимните имейли, разпращани до редакциите на популярни медии. Доносите са пълни с небивали истории за измами, фалшиви договори, съдебни процеси, глоби и измислени скандали с главна героиня Ива Бека, а подател може да бъде единствено и само Христос Мурутис. За доказателство писмата често са придружени с документи със съмнителна автентичност, а някои дори издават лична информация, чието разпространение подлежи на наказание по закона за личните данни.

Вече повече от две години сериозните редактори подминават с пренебрежение клеветническите пасквили, с които мъжът с накърнено достойнство заливаше електронните пощи на изданията. Все пак, някак си безспирната атака успя да пробие в някои сайтове, вероятно с платени публикации, целящи да уронят престижа и да опетнят бизнес репутацията на Ива Бека, замесвайки и името на мъжът заел мястото на Христос в сърцето ѝ – шеф Иван Манчев. В разпространените в медиите твърдения обаче има очевидни фактологически и юридически разминавания.

Например, в материала се казва, че в периода „12.07.2021 -22.08.2021 година тя започва да рекламира безплатно ресторанта на приятеля си Иван Манчев с пари на Мурутис“. Още в следващия абзац обаче читателят изпада в недоумение защото там пише: „Когато Христос Мурутис научава за безплатните табели на „Кактус“, освобождава Ива Бека като управител през юни миналата година“. Загадка остава как ако е била уволнена от фирмата през юни, Ива Бека е пуснала бордове през юли и август?! Няма как разбира се! В лавинообразно разпространяващата се клеветническа статия, услужливо не се споменава за осемгодишната връзка на съученика на гръцкия премиер Кириакос Мицотакис с красивата българка Ива Бека.

Напротив, натъртва се, че на нейно място сега работи новата жена на Мурутис Петя. 

Пропуска се и фактът, че откакто Ива Бека не ръководи компанията, съоръженията им линеят празни, затова сега бизнесменът е сложил там да виси лика на новата си жена … с рекламна цел.

Изумително е, че животът на близък приятел до гръцкия премиер, влиятелен бизнесмен с претенции за джентълмен и кавалер, се върти само около обсесията да клевети и петни името на доскорошната си любима.

Подобна изнурѝтелна и злобна фиксация към бивш партньор, граничеща с маниакално желание за унищожаване на живота му след него, е типично поведение за някои представители от мъжки пол на зодия дева.

Под този знак се оказва роден и самия бизнесмен, за когото се твърди, че освен в рекламата има интереси и в сферата на имотите и енергийния сектор, и то не само в България.

Източник: Bunt.bg

Още от Oбщество