Проф. Костадин Ангелов: Лично видях как Борисов воюва за живота на всеки един българин

Новини

"Проблемът с ваксините е европейски и световен. Какво направихме? Шест европейски премиери алармираха цяла Европа и България ще получи през април, май и до средата на юни - 2,7 млн. броя от препарата на"Пфайзер". Всичко това стана заради контактите и тежките преговори, които проведе премиера Бойко Борисов. Лично видях как той воюва за България и за живота на всеки един българин." Това каза на бирифнг в централата на ГЕРБ министърът на здравеопазването и депутат от пратията проф. Костадин Ангелов.
 
 
"Цяла предизборна кампания мълчах. Сега ще кажа, че изборите бяха проведени по всички мерки, предписани от ЦИК. Тези мерки гарантираха конституционното право на всеки българин да гласува и здравето му. Направихме това, което обещахме - ваксинирахме всички членове на избирателните комисии." разкри проф. Ангелов. 
 
"Всички успехи ги постигнахме, защото защитаваме интересите на всеки един български гражданин. Ние обединяваме, а не разделяме. За да управляваш България в момента, трябва да управляваш пандемията, защото тя още не си е отишла. Това трябва да стане с ясни послания и работа по места - в РЗИ-тата, в големите болници, в спешните центрове, в интензивните отделения, а не с неясни послания по телевизията", категоричен бе здравният министър. 

Още от Новини