Петков-Василев представят днес проекта си "Промяната продължава"

Ще стане ясно дали ще бъде обявена политическата структура мандатоносител

Новини
© БГНЕС

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, заедно със свои съмишленици ще представят официално идеите си за участие в политическия живот на страната. Очаква се двамата да обявят как ще участват в предстоящата предизборна кампания.

Двамата бивши служебни министри са решили да представят визията за участието си в политическия живот на страната в неформална обстановка, след като преди дни Кирил Петков потвърди окончателно, че с колегата си влизат в политиката и ще участват на предстоящите парламентарни избори през ноември.

От поканата до медиите се подразбира и названието на проекта - "Промяната продължава".

 "Наистина бяхме в много дълбоки мисли заедно с министър Василев, какъв е най-ефективният начин, ние двамата заедно с част от екипа да продължим тази промяна по-дългосрочно. Сега обаче дилемата е, нали не можем да регистрираме нова партия, затова в момента оглеждаме всички варианти, където единствените хора, които реално ще имат свободата да действат, са хората, които са част от нашия екип. С който и да излезем, защото това трябва да е някакъв тип структура, която вече съществува, но условието ни ще бъде "доверете ни се", каза  при смяната си от поста Кирил Петков.

По-късно днес ще стане ясно дали ще бъде обявена политическата структура мандатоносител, както и повече за политическата идеология, която ще се следва новият проект.

Още от Новини