Последно 10 за кражбите на Лазаров и компания под зоркия поглед на премиера Донев!

Новини

В Народното събрание скоропостижно е внесена промяна в Закона за насърчаване на заетостта, с която се цели основаването на ново държавно предприятие-хранилка, целящо обединението на българо - германските центрове и Центъра за развитие на човешките ресурси! С промяната се цели да се създаде едно мъртвородено предприятие, което да получава субсидии от бюджета, без да се конкурира с останалите икономически субекти!

Разбира се начело на предприятието ще бъде сложен верен човек, който да усвои предвидените средства за оборудване, ремонти и издръжка на базите в София, Пазарджик, Смолян, Плевен и Стара Загора, а персоналът ще бъде от верни сътрудници на президентската мафиотска структура. Зад плана стои кръгът, който от години източва социалната сфера и в момента негово лице е Лазаров, а покровител - премиерът Донев.

Изплашен може би от задаващото се редовно правителство, той бърза да обяви и последни поръчки за милиони! Такава е обявената в последните часове поръчка от "Агенция по заетостта" на стойност от близо два милиона и половина лева за компютърна техника! Не би имало нищо нередно да се сменят компютрите на служителите, ако това не беше предварително опорочена поръчка с ясен победител, поради нагласена спецификация за определена марка и модел! Парите отново са по европроекти и начинът на осъществяване на поръчката показва и кой стои зад нея - подсъдимият за корупция Драгомир Николов, който вече има зад гърба си проведена такава с компютри, които масово не работят поради слабите си параметри!

Дано новото правителство се заеме с разчистването на "Авгиевите обори" в Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Агенциите, каквато заявка даде Асен Василев, а КЗК и прокуратурата да си свършат работата и да се прекрати порочната процедура за кражбата на милиони евросредства!

Още от Новини