Скандалът се разгаря: Шефът на "Делта гард" изобличи схемите на журналиста от Bird Димитър Стоянов

"Обичаш паричките, предателчето ми"

Новини

Пореден епизод от скандала между шефа на „Делта гард“ Димитър Спасов и журналиста от „Бърд“ Димитър Стоянов взриви социалните мрежи. В серия от коментари бизнесменът разкрива схемите, по които Стоянов е печелил пари.

„Схемата ти е много проста и вече всички ти разбраха РЕКЕТЬОРСКИТЕ МЕТОДИ, а именно – започваш да пишеш срещу хора и и бизнеси, от които можеш да вземеш пари. Те се сещат, че трябва да платят, за да спреш и минават на абонамент … Тези, които не искат да платят, стават редовни герои в тъпите ти сайтове. Колко субекта, за които си започвал да пишеш след това спираш? Навърташ се като муха на лайно около кинтите, компотче. Обичаш паричките, предателчето ми! Защо не пишеш за наистина важните неща, от които страдат хората – ало измамниците, ДДС схемите, грабежите по селата, проблемите в здравеопазването… Няма кинти там, нали? Сладур!“, гласи единият коментар на боса на „Делта гард“.

„Скоро време и имената на донорите ви ще излезнат… Знам ги… Понеже си дискретен“, пише още Димитър Спасов.

Припомняме, че скандалът между Спасов и Стоянов избухна преди няколко дни. Тогава БУНТ публикува писмо на шефа на охранителна фирма „Делта Гард“ за журналиста, който е негов бивш приятел и съотборник. Малко след това двамата започнаха и словесна престрелка в социалната мрежа Фейсбук, а Димитър Спасов предизвика на ринга Стоянов.

 

Източник: Bunt.bg

Още от Новини