Цветан Цветанов е колекционер на апартаменти

Новини

"Не желая да коментирам изявленията за ДПС на колекционера на апартаменти Цветан Цветанов, заяви по БНТ зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Хамид Хамид. За предвижданото от социолозите трето място за партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" Хамид каза, че е "слушал и други театрални комедианти, фиксирани в това място, а месец преди изборите се наблюдавали много мокри сънища".

Хамид Хамид смята, че резултатът на ДПС на изборите ще е много добър и коментира, че преди избори се говори винаги, че ДПС не е желан партньор за коалиция, но често след това са търсени за подкрепа, включително и от ГЕРБ. Но ние сме гласували винаги срещу този кабинет, категоричен е Хамид. Според него всички са срещу ГЕРБ и ДПС, защото нямат идеи.

ДПС би участвало в коалиция, която подкрепя идеи и приоритети за ускорено развитие на страната, не формация, а идеи и приоритети, подчерта зам. председателят на ПГ на движението. ДПС ще настоява за обединение около идеи с дългосрочни приоритети за страната и след това да търсят кой да ги изпълнява.

"От много години искаме да се върне нормалността в политическия разговор, трябва да се върне добрият тон в разговорите в НС и между институциите", заяви Хамид Хамид.

Той съобщи, че листите на партията не са готови за изборите, втората фаза на номинациите е започнала на национално ниво, но до 2 март ще са ясни кандидатите за депутати.

Още от Новини