Цветанов най-накрая призна: Ще работим в бъдещия парламент с Христо Иванов, Мая Манолова и Слави Трифонов

Републиканците очакват да спечелят 10 процента от гласовете на 4 април

Новини

"Републиканци за България" е единствената партия, която спазва евроатлантическите ценности", каза пред NOVA лидерът на РБ Цветан Цветанов.

"В седем населени места, в които имаше избори и ние издигнахме кандидати, РБ беше трета партия. Изградили сме цялостно хоризонтално структуриране на РБ. Искаме да бъдем незаобиколим фактор и част от управление, което да приложи реформи, които да подобрят живота на българските граждани. А не както се случва сега. Не можем да управляваме с БСП, ДПС и ГЕРБ са едно цяло", добави той.

"Знам къде е червената линия, а не след като минат изборите ти да бъдеш въвлечен един общ знаменател и да бъдем въвлечени в това, което се прави в момента", добави Цветанов.

"С Христо Иванов, Мая Манолова и "Има такъв народ" можем да водим разговори и ако има припокриване на част от управленските акценти, предложени в предизборния период, с тях може да се търсят общи действия или да се правят плаващи мнозинства в бъдещ парламент", призна Цветан Цветанов.

Над 3 млрд. лева са вложени в "Турски поток", каза още бившият втори в ГЕРБ. Той отново изрече груба неистина, наричайки "Балкански поток" "Турски", както й, че страната ни била дала 3 млрд. лева - нещо, което беше опровергано нееднократно от министъра на енергетиката Теменужка Петкова. Очевидно Цветанов продължава да ползва "експерти" като заклетият костовист Христо Казанджиев и агент "Хабов" (Иван Хиновски), който допреди няколко месеца беше в партията на Цветанов, а сега е експерт в партията на Слави "Има такъв народ". Очевидно е, че готовността на Цветанов да работи в бъдещ парламент със Слави Трифонов е в основата на тази миграция на кадри между "Републиканци за България" и "Има такъв народ".

"Асансьорът ми е тесен, той побира само двама души. Нищо не си мисля, докато се возя в него", сподели Цветанов.

"Очакваме да спечелим 10 процента от гласовете на 4 април. Имаме местни и успели хора, млади и много активни в това, което трябва да направим", продължи с приказките физкултурникът.

Още от Новини