Трус в "Борисовата градина”! Гриша Ганчев и Инджов спират дейността си в ЦСКА-София

Новини

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев е заявил, че той и Юлиан Инджов ще спрат дейността си в клуба. Новината дойде само часове след като от фенклуб "Offenders" зададоха четири въпроса към боса на "червените" под формата на декларация. Тя беше по повод недоволството от продажбата на Али Соу и Валентин Антов. 
  
"Благодаря на цялата армейска общественост, че беше съпричастна с нашето дело. За всичката им любов към отбора. Искам да кажа от мое име и името на моя съдружник Инджов, че ние прекратяваме дейността си в ЦСКА. Желаем успехи на отбора - титла, купа на България и купа от Шампионска лига.", гласи изявлението на Гриша Ганчев. 

Няколко часа по-късно той обяви, че оставя клуба в ръцете на феновете. 

"Няма проблем. Оставяме отбор с 10-12 милиона напред от такъв, който имаше над 40 милиона задължения. Сега наред са феновете.", беше краткият коментар на Ганчев. 
 
Двамата с Юлиян Инджов поеха клуба след фалита през 2016 г. и го върнаха в елита. Закупена бе и емблемата на ЦСКА за 8 милиона лева, като така се покриха и голяма част от дълговете, натрупани по времето на Александър Томов и дружеството "Титан". В първия дял на този сезон ЦСКА-София влезе за първи път в груповата фаза на Лига Европа от 10 години насам, където успя да събере 5 точки и постигна престижна победа над Рома с 3:1.

Още от Новини