Строители. хотелиери и работодателски организации на протест срещу "Агенция по заетостта"!

Над 1200 забавени разрешителни за работа - бизнеси фалират, Лазаров и Маринова нехаят!

Новини

Поредно беззаконие кипи в "Агенция по заетостта" и ако това е нормално за министър Лазар Лазаров и за неговия безволев шеф Гълъб Донев, то за хората, които губят бизнеса си е фатално! Със своята некадърност, Полина Маринова, известна вече сред колегите си като "Ретранслатора", защото единствено препредава нарежданията на корумпираната шайка Драгомир Николов - Лазар Лазаров, отново съсипва човешки съдби!

Агенцията, която е създадена да помага на хората, закрива бизнеси и обрича на фалит хиляди български граждани! Това се случва, поради факта, че поради некадърността на управлението и поради откровено некомпетентния, приет от Донев и компания Устройствен правилник, се стигна дотам, че над 1200 разрешителни за работа на чужденци незаконно се бавят. Това води до проблем в стартирането на сезона по Черноморието, както и до редица забавяния в строителството.

Фирмите, на които Агенцията не само че не помага, но и пречи, се организират на протест! Това е поредното неспазване на закона от страна на Маринова, като заложените в нормативния акт срокове не се спазват и се просрочват с месеци! Наши източници споделиха, че само документите на посочени фирми от Маринова се обработват, а другите чакат с месеци при двуседмичен срок по закон. Трябва ли отново да се сезира за пореден път прокуратурата за незаконните действия на Полина Маринова?

Още от Новини