Докога господин министър-председател?

Социалното министерство в пореден скандал

Служебният премиер Гълъб Донев се прави, че не вижда и не чува

Новини

Вече повече от 3 месеца различни медии показват нередностите в Министерството на труда и социалната политика (МТСП) под ръководството на министър Лазар Лазаров,свързани с огромните корупционни схеми на бившия директор на "Агенция по заетостта" Драгомир Николов. Въпреки всички тези медийни публикации, които са подкрепени с факти и документи, Драгомир Николов продължава да изпълнява ръководна длъжност в Агенцията в Русе. Още повече - той продължава да манипулира и заплашва служители в "Агенцията по заетостта", за да изпълняват негови поръчки и указания.

И това въпреки факта (може би водени от мисълта за безнаказаност), че Лазар Лазаров, Драгомир Николов и Цветан Спасов са викани в Национална следствена служба за разпити във връзка с нередностите в МТСП. А срещу Драгомир Николов е образувано досъдебно производство. А той продължава с опитите да прикрие кражбите за който е обвинен (звучи ли абсурдно?). Николов дори публично е заявил, че ще плати и със съдействието на Пламен Нунев и ГЕРБ, ще се върне обратно като директор на "Агенцията по заетостта", а защо и не като заместник-министър.

Според запознати Драгомир Николов разчита също на подкрепа от приятеля си Пламен Димитров от КНСБ и на Виолета Чавдарова, с които се поготвят да "сложат ръка" на 625 милиона лева от ваучерните обучения, които ще бъдат под юрисдикцията на МТСП и "Агенцията по заетостта". Основна гордост на изпълнителния директор на "АЗ" през 2016 и 2017 година е, че за първите 7 месеца от неговото управление наказа и уволни повече от 60 служители, а негови приближени продаваха през м. януари и м. февруари 2017 г. на служителите наливна ракия и вино от "Винпром Русе", складирани в кабинета на финансовия директор.

Докога Гълъб Донев и Лазар Лазраов ще търпят Драгомир Николов да уронва престижа на служебния кабинет, социалното министерство и държавните институци?

Още от Новини