Слави Трифонов с коронавирус

Новини

Слави Трифонов е заразен с коронавирус. Това съобщи зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов. Днес тестът на политика и шоумен за Covid-19 е излязъл положителен, след като преди дни стана ясно, че има симптоми и се е изолирал в дома си.

"Уважаеми колеги, както знаете, г-н Трифонов имаше симптоми на COVID и днес тестът му излезе положителен. Г-н Трифонов е добре, под карантина и спазва всички правила на Националния оперативен щаб", написа в съобщение до медиите Тошко Йорданов преди минути.

Трифонов не е в болница. Той все още е у дома под карантина. За нея водещият обяви с пост във Фейсбук в изборната нощ:

"За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на ковид и си правя необходимите изследвания. И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал. Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда. Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна.", написа преди шест дни Слави Трифонов.

Още от Новини