Руди гони федерациите от сградата на Спортното министерство

Министърът освобождава помещения за новите си назначения

Новини

След като оправи Българския спортен тотализатор, започна политическа чистка в министерството, скара се с Наско Сираков и Илиана Раева и феновете на "Левски", сега Радостин Василев се е заел да "изчегърта" спортните федерации от сградата на Министерството на спорта.

Според наша информация всички федерации, на които им изтичат договорите за наем, ще трябва да напуснат помещенията, които използват от години в сградата на бул. "Васил Левски". Целта била да се освободят помещения за всички новоназначени от Василев и екипа му в последните дни и седмици. Пак според нашите източници няма да бъдат подновени договорите за наем на донеслите много слава на България Петър Стойчев и Таня Богомилова за басейните "Спартак" и "Спортна палата". С договора си за наем ще се прости и наемателят на ресторанта под Министерството, като единственият, който щял да остане от "старите" е наемателят на кафето в Спортното министерство, който май бил силна фигура от фенклуба на ЦСКА.

В опита си да изтрие всичко старо Руди Гела е махнал от стената снимката на бившия спортен министър Красен Кралев. Традиция във всяко едно министерство е да бъдат изложени снимките на всички бивши министри, независимо от коя политическа партия или строй са били.

Още от Новини