Още един избяга от Слави Трифонов

Новини

Няколко часа преди Слави Трифонов да обяви "нещо много важно", както сам обеща във Фейсбук, стана ясно, че партията му остава без своя лидер в Бургас. Областният координатор в града Тодор Иванов стана вторият човек в рамките на 2 дни, избягал от партията на шоумена с мераци за политик, след като вчера от партийните структури си тръгна областният координатор за Плевен Иван Иванов.

Досегашният областен координатор в Бургас Тодор Иванов подаде оставка, като е входирал заявлението си за напускане преди няколко дни. В мотивите той е изтъкнал лични причини, като все още не е ясно кой ще го замести. Иванов обясни, че си е направил самоотвод веднага след номинациите за депутатската листа.

"За момента съм се оттеглил от политиката по лични и здравословни причини. Нямам представа кой ще води листата на "Има такъв народ" в Бургас. Това е в правомощията на Изпълнителния съвет", лаконично коментира Иванов.

Очаква се лидерът на "Има такъв" народ в 19 часа на живо по телевизията си "7/8" да обяви водачите си на листи. За №1 в Бургас е спряган Ивайло Вълчев, който е син на почетния гражданин Ваньо Вълчев. 

Още от Новини