Нов скандал с хората на Слави: Забраниха на кандидат-депутатите си да пишат във Фейсбук

Новини

Пореден скандал избухна с партията на чалгаря Слави Трифонов. След като вчера стана ясно, че главния сценарист и новоизлюпен партиен бос Тошко Йорданов, наричан Тошко Африкански заплашвал регионалните координатори да не гласуват с преференции, днес босовете на "Има такъв народ" забраниха на кандидат-депутатите си да пишат във Фейсбук.

Това става ясно от кореспонденция в социалната мрежа между партийния началник Виктория Василева, бивш шеф на младежкото СДС, после дясна ръка на Бареков и фенове на Чалгаря. В него Василева нарежда от името на Слави следното:

 

 

 

"Всички, които са кандидати-никакви медийни изяви (написано недийни), никакви политически позиции във Фейсбук и изобщо, известно време пълно мълчание!!! ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ!!!

По-късно пак във Фейсбук Тошко Йорданов нарежда същото на кандидатите за депутати.

 

 

"До всички, които са в листите. Слави каза никакво писане по фейсбук до края на кампанията. Медийни участия - само след съгласуване. Сега почва панаира да бъдем дисциплинирани", заповядва Йорданов.

Очевидно от партията на Трубадура на чалгата са решили да се крият като мишки по време на предизборната кампания. Вече стана ясно, че новоизлюпените партийци няма да участват в никакви предизборни дебати по медиите и няма да дават интервюта. Явно "Има такъв народ" ще провежда тайна, конспиративна предизборна кампания, в пълна нелегалност, коментираха членовете й.

Още от Новини