Не сте целите в бяло с клонка от маслина, ДБ!

Новини

Соня Колтуклиева, Фейсбук

През миналото лято Йорданка Фандъкова и Малина Едрева доста се лигавеха и се заиграваха с метежниците – обясняваха как подкрепят “младите й справедливите им искания”, само дето не отидоха заедно да къртят жълти плочки и да припикават полицейските джипове. Бяха спокойни – Борисов и да си отиде от властта, те си имат 4-годишен мандат.

Техни приближени бичуваха Бойко Борисов и ГЕРБ, надявайки се премиерът да подаде оставка и кметицата да му вземе мястото. Виках им: не ви ли е ясно, че ако Борисов падне, протестите от “Ларгото” ще се преместят на “Московска”?! Присмиваха ми се..:

Гледам, общинският съветник от ДБ Методи Лалов призовава на бунт срещу Йорданка Фандъкова. Казах ли ви?!

Апропо, да припомня на съдия Лалов, че неговият партиен началник Христо Иванов също така наричаше Борисов “мутра”, но после с удоволствие му стана министър на правосъдието. ДБ подкрепи Мая Манолова за кмет на София, пък сега съдия Лалов я обвинява, че е предложила Пеевски за шеф на ДАНС и е наричала протестите “платени” – а, сетихте се, най-после.

ДБ не би се посвенила в името на властта да се коалира с ИТН, сякаш Слави не е помирисвал мутри и не е бил верен приятел на гангстерите Илия Павлов и Георги Илиев. Удобно ще го забравят това. Нещо не виждам притеснения сред жълтопаветниците, че чалгаджиите са втора политическа сила. Даже бяха във възторг от нашенци в чужбина, висящи на опашки да гласуват… за Слави, Черепа и Копейкин в мнозинството си.

През лятото на 2020 г. този неприкрит схемаджия Димитър Ламбовски обясняваше на Христо Иванов за Маджо, каква работа има лидерът на “Да, България” с борческия бос?

Апропо, къде ви е Трайчо Трайков? Той чудесно си работеше с Фандъкова като общински съветник; много помогна Общинска банка да попадне под контрола на Делян Пеевски и даже казват в наш’та махала, че ни е станал кмет с помощта на Борисов, на когото беше министър на икономиката, предложен за поста лично от Цветелина Бориславова.

Не сте целите в бяло с клонка от маслина, ДБ!

Още от Новини