Култов Каракачанов: Жената да се нарича "раждащ родител"! А ние какви сме, мъжете? "Осеменяващ родител ли"?

Новини
© БГНЕС

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов направи култов коментар по отношение на полемиката около предложенията за отпадане на женския и мъжкия пол и джендър опитите да бъдат подменени думите майка и баща в исторически план.

"Всеки нормален човек знае, че децата се раждат или от мъжки, или от женски пол. Това е част от тази идеология, която се опитва да описва, че има трети пол. Жената трябвало да се нарича раждащ родител. А ние мъжете какви да сме - осеменяващ родител ли. Тези, които докараха в Европа милиони нелегални имигранти, не могат да ни бъдат пример за подражание.", заяви министърът на отбраната пред bTV.

Той коментира и шпионския скандал, в който са замесени служители от военното министерство:

"Полк. Петър Петров е награден за дълга служба, за добра служба. Не съм работил непосредствено с него. Този случай е под наблюдение от 6 месеца. Този случай започна по сигнал на военното разузнаване, беше поет от ДАНС и прокуратурата. Всеки, който се е ангажирал да работи за чужда държава трябва да си понесе последиците. Няма да коментирам, защото тези обвинени имат адвокати и те ще търсят на базата на всяка изтървана дума да извадят клиентите си от ареста", добави Каракачанов.

"Трудно може да се каже, че е изнесена сериозна информация, но този засилен интерес на чужди служби към българската армия е защото през последните години българската армия стана по-силна, по-въоръжена и това води този интерес. Според мен ВКС влизат в политиката и защитават една чужда за българския народ идеология".

"Кой ще вземе патриотичният вот решава негово величество избирателят. Трябва да има приемственост в следващото НС. Никакви компромиси с историята, говоря за темата Македония. Да се продължи решаването на проблеми с циганизацията, това не може повече да продължава. Трябва да продължим правилните мерки в тази посока - разкриването на полицейски управления в гетата. Доходите на хората, националния интерес - всичко това ще бъде продължено и в бъдещото управление", каза още лидерът на ВМРО.

Още от Новини