Комедия. Синът на червения депутат Атанас Зафиров агитира за БСП като "случаен фен" от Лондон (ВИДЕО)

Случайният фен на БСП от Лондон се оказа синът на Атанас Зафиров

Копиране

В истинска комедия започва да се превръщат опитите на предизборния щаб на БСП от "Позитано" №20 да покаже чрез манипулации как българите от чужбина жадуват да върнат столетницата на власт. Миналата седмица на публиката бе пробутано "писмо на един българин от Париж", в което "сънародникът" ни сипе възхвали за Корнелия Нинова, като я нарича "полиглот и изкусен дипломат". Според подателя соцлидерката имала огромно влияние върху световната политика. Запознати заподозряха в него дългата ръка на мозъчния тръст на "Позитано" 20.

Днес във Фейсбук бе пусната нова серия от тази комедия. От профила си в социалната мрежа за БСП от Лондон агитира младежът Зафир Зафиров.

"Като млад човек отправям апел към всички мои връстници, които са обезверени от политически процеси в страната. Искам да им кажа, че не трябва да се предават, всичко зависи от нас", говори от Лондон Зафиров.

Младежът говори за нов път на България, просперитет и благоденствие.

"Давам ви четири причини поради които ще избера №4 на 4 април (Бюлетината на БСП)", казва младежът от Лондон, пред който във видеото стои предизборната програма на столетницата.

Той громи българското здравеопазване, образование, социална политика и икономика и чете от програмата какво предлага соцпартията. Личи се, че „случайният фен от Лондон“ е наизустил някои основни пасажи от предизборната програма на столетницата. В постове под видеото младежът обяснява как миналото лято дошъл в България  специално да протестира и да се бори за социална справедливост.

Никъде в агитационния клип не се казва, че „младежът от Лондон“ не е случаен фен на столетницата, а синът на червения депутат Атанас Зафиров, зам.-председател на партията и член на ИБ на БСП. Зафиров е един от най-верните пажове на Корнелия Нинова. Водач е на листата на соцпартията в Сливен. С какви средства Зафиров-старши издържа син в Лондон не е много ясно.

Ще очакваме още клипове от комедийния сериал „българи в чужбина мечтаят за БСП и Корнелия Нинова“ коментираха социалисти. Може пък синът на соцлидерката да се покаже от САЩ и да агитира като случаен гражданин, борец за социални права, високи пенсии и ниски данъци.

www.breaking.bg

Още от Новини