Кандидат-депутатът на Слави Трифонов Андрей Чорбанов в болница

Лекарят, който отричаше маските и ваксините е с двойна бронхопневмония

Новини
© БТА

Проф. Андрей Чорбанов е бил приет на 19.03 в болница с позитивен PCR тест и двойна бронхопневмония, съобщава във Фейсбук профила си математикът Петър Велков.

"По информацията, която имам, той се влошава след близо седмица с температура, двоен прием на антибиотик и потвърдена със скенер ковид инфекция. Въпреки ограниченото наличие на места, е приет в болницата", уточнява Велков. Той напомня, че на 25.02 в интервю Чорбанов е признал, че е прекарал вируса през ноември и заявява, че няма да се ваксинира.

"Аз няма да се ваксинирам, защото прекарах вируса. Продължавам да твърдя отговорно, че прекаралите заболяването имат изключително траен имунитет срещу вируса. Естественият имунитет е много по-силен от ваксиналния. Преболедувал да се ваксинира, е все едно да продупчиш 2 билета за автобус", изтъква тезите на проф. Чорбанов математикът Велков и коментира, че кандидат-депутатът на Слави Трифонов или е излъгал, затова че е карал ковид или при него се наблюдава някаква форма на реинфекция с вируса.

Чорбанов последните седмици е на събития и на партията на Слави, от която се кандидатира. Без маски винаги. Техните събитие продължават в момента в затворени пространства без маски в контакт с хора, които най-вероятно са имали незащитен близък (както Чорбанов го нарича – интимен) контакт с него.

Пожелавам бързо оздравяване на Чорбанов, понякога някои на собствен гръб трябва да изпитат през какъв ад минават стотици обикновени българи, за да спрат да "хранят" егото си и да сеят престъпна дезинформация. На война знаете какво се случва с дезинформаторите, а ние сме в тежка, необявена такава...

Надявам се, въпреки че знам, че няма да се случи – той да издържи най-после и теста за човечността и да промени поведението и позициите си, когато излезе от болницата!", пише в заключение Велков.

Още от Новини