Демократичните българи трили коментари и не отговаряли на симпатизантка

Новини

Поддържащите фейсбук страницата на "Демократична България" са проявили неприемливо поведение към своя симпатизантка. За това алармира в личния си профил Ася Стоянова. От постовете ѝ става ясно, че първо с дни не е получавала отговори на зададени въпроси на лични съобщения. След това последвало и триене от страницата, пише Tribune.bg.

Демократична България, като ваш избирател, демократично изчаках 10 дни да отговорите на въпросите ми, свързани с чудния районен кмет на "Красно село" – Росина Станиславова, от която снехте политическото си доверие едва днес, едва по последния наболял проблем в района, едва след като скандалът по него се разрази хубаво, така, по всички медии, и вече не може да бъде сбутан в ъгъла на надменното ви мълчание. Вместо да бъдете първите, които да поискате отговори от нея.

Преди десет дни ви попитах на лично съобщение какво мислите по една предходна, публично оповестена информация, според която госпожа Станиславова не е усвоила и съответно е загубила за квартала ни огромни средства за облагородяването му. Можех да плесна въпроса си на стената си, да ви тагна и да чакам политическите ви противници да пируват отдолу. Но не счетох, че е редно, преди да получа вашата гледна точка. Прочели сте съобщението ми, не отговорихте.

На следващия ден ви напомних, че чакам отговор, прочетохте, не отговорихте. Вчера, макар и разочарована от пренебрежителната тишина под въпросите ми, отново ви попитах за междувременно избухналия нов скандал, който за нашия район обаче не е нито първи, нито втори. Отново прочетохте и отново не отговорихте.

Днес оттегляте доверието си с публичен пост, но продължавате да не ми отговаряте, дори с един линк към оповестеното оттегляне на доверието си. Продължавам да не виждам позицията ви и по въпроса относно върнатите и неусвоени средства, с който първо се обърнах към вас. От горното си вадя само два извода:

1. Имате предостатъчно последователи и един разочарован ваш избирател повече или по-малко не е от значение.

2. Реакция мога да очаквам, не като ви питам деликатно на лично съобщение, а като бия тъпана публично.

Та по тоя повод, публично на вашата стена задавам отново първия си въпрос от 14.02.2021 г. за върнатите и неусвоени средства за облагородяване на район Красно село. И чакам отговор.”

***

Изтриха ми поста веднъж. Втори опит….

И този пост е направен невидим. Тук се вижда, но на страницата им не. Не знам защо не ме харесват…

"Колега Лалов, не се сещам кого да питам, затова Ви тагвам, може пък да знаете нещо. С Вас говорят ли си? Защото по-рано днес и Вие очаквахте отговор от тях, да не е нещо лично?", пише Стоянова, която в крайна сметка адресира въпроса си не към "Демократична България", а към общинския съветник Методи Лалов.

Лалов прави опит да оправдае липсата на отговор.

"Не зная защо не са Ви отговорили, но зная, че хората в офиса са изключително претоварени. Предполагам, че това е причината. Иначе съм убеден, че не е високомерно или пренебрежително отношение. Там работят изключително отдадени и мотивирани хора. Надявам се на разбиране, наистина", апелира той.

Още от Новини