ГЕРБ и СДС регистрираха листите си за София

Новини

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира кандидатите си за народни представители в трите избирателни района в София. По думите на лидера на ГЕРБ-София инж. Тодор Кръстев постигнатите резултати на национално и местно ниво дават самочувствие на партията, че успешните политики могат да бъдат продължени и надградени.

В 23-ти МИР в София листата регистрираха областният координатор на ГЕРБ в София Тодор Кръстев, районният ръководител на ГЕРБ Александър Ненков и водачът на листата в района Румен Христов.

"Влизаме в надпреварата с надежда за една много сериозна победа над БСП и ДБ, които се борят за гласовете на градската десница, но гражданите ще видят, че най-демократичната коалиция в страната е между най-голямата дясна и най-старата дясна партия, а именно ГЕРБ и СДС", каза лидерът на СДС Румен Христов.

 

 

"Вярвам, че кандидат-депутатската листа за 23 МИР е изключително силна. Изминаха четири нелеки години, изпълнени с много трудности. Вярвам, че постигнахме много. С голяма част от предизвикателствата успяхме да се справим. Това ни дава основание отново да поискаме подкрепата на хората и заедно да постигнем още добри резултати. Пожелавам успех и честна битка на всички", каза народният представител и втори в листата за 23-ти МИР Александър Ненков.

Народният представител Тома Биков, районният ръководител на ГЕРБ Евгения Алексиева и Тодор Кръстев регистрираха листата на партията с кандидатите за народни представители в 24 МИР-София.

"Желаем успех на всички кандидати, на всички наши членове и симпатизанти, които - сигурен съм, ще ни подкрепят през следващия един месец. Убедени сме, че ще имаме победа и на национално ниво, и в 24 МИР", каза Тома Биков, който е втори в листата.

 

 

Народните представители Анна Александрова и Красимир Ципов, както и Тодор Кръстев регистрираха списъка с кандидат-депутатите и в 25-ти МИР в София. Там водач е председателят на ГЕРБ и премиер на България Бойко Борисов.

"В листите ни и в 25 МИР, и в цялата страна има опитни политици, млади хора и професионалисти, които с работата си могат да гарантират едно стабилно управление, така важно за преодоляването на последствията от пандемията", посочи Красимир Ципов. По думите на лидера на ГЕРБ-София инж. Тодор Кръстев постигнатите резултати на национално и местно ниво дават самочувствие на партията, че успешните политики могат да бъдат продължени и надградени.

"Имаме ясни цели и приоритети. Както винаги можем да обещаем на хората: работа, работа, работа", завърши областният координатор на ГЕРБ.

 

Още от Новини