Волен Сидеров пак избухна: В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите

Новини

"ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150 - 300 лева. Тези неща стават на тъмно и под покровителството на МВР. ВМРО не е патриотична формация, а произведение на Държавна сигурност". Това каза пред БНР лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров и допълни, че новата тройна коалиция е ГЕРБ, ДПС и ВМРО. Според него ВМРО плаща на социологическите агенции, за да им дават прогноза от 4% като резултат от изборите.

"В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите и купуване на гласове. Следващото управление ще бъде колониално. В момента сме колониална държава. Нямаме индустрия, нямаме икономика. Стигнахме дотам, че услугите са основният бизнес в България. Това не е нормално за държава на интелигентни и можещи хора... Попречи ми черната пропаганда аз да бъда на власт".

Сидеров призна още:

"Не искам да влизам в Народно събрание, което се помещава в ЦК на БКП, това е дежа вю. От млади години съм бунтар. Ще се боря за това, за което съм се борил винаги - справедливост и истина. Тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието".

Още от Новини