Водачите на листи на БСП – агенти на ДС, разследвани, със свален имунитет…

Новини

Недялко Недялков, Фейсбук

Не пропускайте на 4 април да дадете своя вот за тези нови, свежи, почтени, морални лица с безукорно минало. Ето няколко проверими факти за водачите на листи на БСП:

Благоевград – проф. Георги Михайлов, депутат със свален имунитет за източване на Хематологичната болница в София. Бившият главен прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му и втори път за укриване на данъци.

Варна – Борислав Гуцанов, два пъти арестуван по подозрение в криминални престъпления. С две обвинения за източване на банка и общински фирми. Със свалено доверие от Изпълнителното бюро на БСП.

Велико Търново – Явор Божанков, разследване за купуване на гласове.

Монтана – Атанас Костадинов, съдружник на Васил Божков във фирмата "Нове дивелъпмънт".

Плевен – проф. Румен Гечев, агент на Първо управление на Държавна сигурност, министър на икономиката в кабинета на Жан Виденов. Съучастник в най-голямото разграбване на българската икономика, няколко банкови фалити, рекордни инфлация, безработица и обезценяване на лева.

Пловдив-област – Манол Генов, депутат със свален имунитет, съден за купуване на гласове.

Разград – Таско Ерменков, щатен служител на Раузнавателното управление на ГЩ на Българската народна армия.

Сливен – Атанас Зафиров, ученик и ортак на червения барон Бенчо Бенчев, арестуван заедно с Митьо Очите в истанбулски хотел.

София – Корнелия Нинова, разследвана за престъпната приватизация на "Техноимпекс", уволнена от Сергей Станишев по подозрения в корупция за аферата "Булгартабак", уличена в сговор с олигарси чрез законни СРС.

Хасково – Велизар Енчев, сътрудник на Първо управление на Държавна сигурност, донасял за свои състуденти, както и за разговорите на съпругата си.

Шумен – Иван Иванов, управител на местния клон на криминалната групировка СИК. Назначен и уволнен в рамките на два часа за зам.-министър на МВР в кабинета "Орешарски".

София – Георги Свиленски, разследван като член на борда на директорите на скандалното общинско предприятие "Софийски имоти".

Не пропускайте на 4 април да дадете своя вот за тези нови, свежи, почтени, морални лица с безукорно минало, които със сигурност ще отведат България към светли бъднини.

Още от Новини