Валери Симеонов: Васил Божков е най-опасният човек от задкулисието

Новини

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов припомни в телевизионно интервю, че той е бил първият, който е започнал борбата с нелегалния хазарт, а през февруари 2020 г. заедно са постигнали успех.

"Васил Божков е най-опасният човек от българското задкулисие, аз започнах борбата с нелегалния хазарт, а през февруари 2020 г. заедно постигнахме успех", заяви лидерът на НФСБ.

Симеонов коментира и раздялата с ВМРО и разпадането на коалицията "Обединени патриоти":

"До 3-ти февруари Каракачанов ме убеждаваше да се явим заедно на изборите, на 4-ти вечерта ми съобщи, че ще се явят сами".

По думите му НФСБ и ВОЛЯ имат и обща борба с монополите – Марешки чрез горивата, а той - чрез борбата срещу хазартната зависимост. А двете партии обединяват патриотичните сили.

"Ние с ВОЛЯ сме единствените две партии в парламента, които никой не е упрекнал в корупция или злоупотреба със служебно положение. Увеличаването на пенсиите и доходите поставяме на първо място. АЕЦ "Белене" е проект с корупционна насоченост. Няма подготвен персонал и подходяща инфраструктура", коментира Симеонов. Според него с Русия трябва да имаме нормални отношения, без да позволяваме олигарсите им да имат достъп до бюджета ни.

Още по темата