Борче с 11-и клас води листата на Цветанов в Кюстендил

Новини

Честити са българските избиратели, които получиха голям дар от новата партия на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Листите на „Републиканци за България“ са пълни с комични персонажи, които във всяка нормална държава биха били достойни за сериал с голям успех, разкрива вестник „Галерия“. Едър, силен, мощен, но страхлив – така специалистите коментират качествата на бившия национал при най-тежките в класическата борба Милослав Методиев, който е водач на листата на „Републиканци за България“ в Кюстендил и кандидат да оправя живота на българите.

„Като видеше, че на жребия му се пада по-силен съперник, веднага пунтираше, че е контузен“, разказват хора от федерацията по борба. Въпросният Мило е доказателството, че Цветанов не обича да има в обкръжението си излишно образовани хора, за да не го засенчат по някакъв начин. Методиев е с 11-и клас и негови бивши колеги от борбата през смях казват, че челната стойка е единственият изпит с глава, който той и шефът му Цецо Цветанов са държали през живота си.

Милослав доста свободно си е съчинявал визитката, с която се появява пред избирателите, като посочва някакви неслучили се успехи в борбата. Но дори и да ги имаше, той едва ли е способен да бъде законотворец и да управлява процесите в спорта, смеят се в Кюстендил, където е обществена тайна, че републиканците на Цветанов открито флиртуват с представителите на формацията на местната юристка Мая Манолова.

Мислослав Методиев стои плътно до Цветанов

Надпис „Образцов дом“ стои на една от първите селски къщи, „атакувани“ от кандидата за депутат Христо Гешов, който е десети в плевенската листа. Партийната агитация отвела бившия скандален репортер от Северозапада на агитационен воаяж в плевенско село, показват снимки във Фейсбук. И там бъдещият законотворец тропал по вратите на бабите, дърпал дечица, накрая го изгонили. От местната седянка одумали външния му вид и най-вече свилите се от пране панталони. Това явно е причината да го пренебрегнат…

 

Христо Гешов агитира баби да гласуват за партията на Цецо

Иначе новоизлюпеният политик е известен не само с предизборните си похождения при селски баби, които вече го гонят с бастуните си, но и с активната пропаганда сред ромското население в малки и големи махали и по пътищата. Да се включи в цирка го поканил водачът на плевенската листа Владислав Николов, който на 24 февруари напусна парламентарната група на ГЕРБ, за да застане начело на Цецовия списък за новия парламент. Добавка към профила на Христо Гешов са едни вече позабравени клипове. На единия Гешов, кьор-кютюк пиян, облизва тоалетна чиния, а на другия върши неща, които са толкова извратени, че не сме в състояние да обясним на нашите читатели. Важното е, че накрая си облизва пръстите.

 

Виктория Григорова се готви за парламента

В разгара на кампанията се появи и информацията за друг резил в Цветановата листа за вота на 4 април. Социалните мрежи изригнаха, след като бившият шеф на МВР издигна за депутат в столицата силиконката Виктория Бранимирова Григорова. Тя от години работи като танцьорка в една от най-долнопробните чалга дискотеки и е дъщеря на ключова фигура в мутренския свят от 90-те години на миналия век Бранимир Георгиев-Бранко, който по думите на негови авери си е имал нещо като фирма за мокри поръчки. Преди да бъде убит самият той, кървавият Бранко е застрелял двама близнаци от „Младост“ и заместник-министър на Витоша. Григоров бил свиреп и извратен човек, който не само убивал, но изнасилвал, измъчвал и унижавал жертвите си.

Още от Новини