Борисов: БСП се хвалеха, че имат президент, а той сам се издига, каза им, че си спечели избори без тях (видео)

До края на април ще минем 700 хил. ваксинирани, убеден е премиерът


„БСП се хвалеха, че имат президент, а той сам се издига, каза им, че си спечели избори без тях“, каза премиерът Бойко Борисов в Бяла, Русенско. По думите му всички социологически агенции дават разлика 4-6% между ГЕРБ и БСП. „Другите няма какво да покажат, за това вие само показвате“, обърна се Борисов към спортния министър Красен Кралев.

Борисов разгледа новопостроената спортна зала в Бяла, в компанията на кмета на града Димитър Славов, министър Кралев и Пламен Нунев. Новото спортно съоръжение е изградено по проект за близо 3 млн. лева. Залата е предназначена за всички видове спорт на закрито – като хандбал, волейбол, баскетбол. В нея могат да се организират състезания от републиканския спортен календар. Кметът Славов обясни, че около 1,8 млн. лева от средствата за изграждането на залата са отпуснати от държавата, а останалите са от общинския бюджет.

„Арена Бяла“ е с 430 места за сядане, като за концерти и други културни събития може да побере до 1000 души. В нея има съблекални, стаи за треньори и съдии, медицински кабинет, както и други обслужващи помещения.

Борисов подчерта, че магистрала „Хемус“ се строи на пълни обороти, а при неговото управление са обновени много църковни храмове в страната.

„До края на април ще минем 700 хил. ваксинирани. Убеден съм“, заяви Борисов и поиска да се ваксинират по 15 хил. на ден. „Това означава милион и половина българи да са с антитела или ваксинирани“, заяви той.

Още от Новини