Алексей Петров съсипа Цветан Цветанов (видео)


Бившият съветник в ДАНС Алексей Петров съсипа новоизлюпеният политик Цветан Цветанов и му постави въпроси, на които бившият вътрешен министър само мрънкаше в отговор. Преди време Петров си постави задача да изобличи Цветанов и лъжите му и да го провали тотално в политиката.

Първият сигнал за това беше даден на учредителната конференция на "Републиканци за България". На 27 септември над 200 служители на "Лев Инс" се появиха на събитието и му връчиха протестна декларация. В нея те изразиха възмущението си от желанието на Цветанов да се върне в политиката.

"Ще признаете ли публично, че затворихте и унищожихте много компании, както се опитахте да направите и с ЗК „Лев Инс”. Ще се извините ли на служителите им за физическия и психически тормоз, който им нанесохте?... Осъзнавате ли колко човешки съдби пострадаха от действията Ви?", бяха част от въпросите, които му зададоха тогава хората на Алексей Петров.

Сега самият Петров издебна в Своге новоизлюпения републиканец и любител на апартаменти и го съсипа с въпроси. Бившият втори в ГЕРБ мрънкаше и се опитваше да затвори вратата под носа на Петров, но не успя.

Враждата между Алексей Петров и Цветан Цветанов датита от февруари 2010 г., когато вътрешният министър в първия кабинет на Бойко Борисов обяви, че МВР е стартирало операция "Октопод". Сред задържаните тогава 12 души е именно бившият съветник в ДАНС Алексей Петров. През следващата година делото "Октопод" влезе в съда. Петров беше подсъдим като лидер на организирана престъпна група за изнудване. След близо 8-годишна сага и размотаване из коридорите на Темида Алексей Петров беше оправдан.

Той обаче се зарече, че ще намери подходящ момент да си отмъсти подобаващо на Цветанов и вече го прави изключително успешно.

Още от Новини