Най-голямата опасност пред България е съюзът между новите и старите комунисти – ДБ и БСП

Мнения и коментари
© БГНЕС

„Най-голямата опасност пред България днес е съюзът между новите и старите комунисти“. Това се казва в позиция на партията Консервативно обединение на десницата /КОД/ на бившия здравен министър Петър Москов.

„Старите комунисти са БСП. Десетилетия наред, те ни налагаха диктатура на пролетариата. Днес новите комунисти, отново под знамето на равенството, се опитват да ни наложат нова диктатура – диктатура на малцинствата. Цялата вълна от либерални, ляволиберални и прогресивни формации, като ДПС, коалицията около г-жа Манолова, „Демократична България“, които всъщност са новите комунисти, ни внушават, че ние като хора, като мислене, като начин на живот трябва да бъдем подчинени на тяхната политическа утопия“, гласи позицията на партията.

Ето какво още казват от КОД:

„… Никой няма право да налага изкуствено равенство по малцинствен, расов, класов или друг признак. Едно общество не дължи интеграция на никого освен на хората с трайни увреждания.

Силната държава трябва да се грижи за комфорта и сигурността на работещия човек, а не да взима от изработените от работещия пари, за да ги раздава на мързеливия, неграмотния, безотговорния, затова сме най-бедни в ЕС. Либерализмът развращава и толерира безотговорността, мързела и неграмотността. Да задължиш умните и работливи граждани да издържат все по-нарастващи армии от неграмотни и мързеливи е единствено в полза на неграмотни и безотговорни политици. Тези т. нар. либерални политици не защитават интересите на гражданите, а на големите глобални корпорации, които търсят единствено евтина работна ръка и нарастващи печалби извън Европа.“

Източник: Тribune.bg

Още от Мнения и коментари