„Юнион-Ивкони“ пуска виртуален офис за своите клиенти в Гърция

Европа

Компанията „Юнион-Ивкони“ в Гърция, пуска виртуален офис за своите клиенти.

„Здравето на хората е приоритет за компанията. Целта на новата услуга е да бъдем в полза на нашите сънародници и от най-далечните дестинации в Гърция, около които няма наблизо офис на компанията ни или наш партньор. Да ги улесним максимално във време на пандемия, без да е необходимо да излизат, подложени на риск от зараза", заяви управителят Георги Атанасов.

Услугите, които ще предлага новият виртуален офис освен безплатни консултативни и информационни, свързани с пътуването на гражданите и мерките, които се прилагат в Гърция, ще предлагат още:

- Резервация или закупуване на самолетни и автобусни билети за клиенти от цяла Гърция, дистанционно,

- Безплатно попълване на декларация и искане за получаване на предплатена карта на „Юнион-Ивкони“, с която получавате отстъпки 50% за пътуване в чужбина и 20% за пътуване в страната,

- Безплатно попълване на PLF/кю ар код/ за влизащите в Гърция,

- Безплатно запазване на час за ПСР или Рапид тест, които компанията предлага с отстъпка за всички пътници на „Юнион-Ивкони“ в Атина и София,

- Безплатно запазване на час за ваксинация в Гърция,

- Безплатно отпечатване на европейски сертификат на ваксинирани и преболедували.

„Необходимо е пътниците само да ни пишат по вайбър или месинджър и ще бъдат обслужени дистанционно. Отворени сме за сътрудничество с нови партьори. Закупените билети за пътници от област Атика, ще се доставят на клиентите от куриер на компанията, а за провинцията ще се изпращат електронно или ще се получават директно в автобуса. За пътниците от островите, сме подсигурили индивидуален транспорт. При заявка от тяхна страна, автомобил на компанията ще ги чака на пристанище или летище, обясни още  Атанасов.

С цел улесняване на българите в Гърция, в близко време „Юнион-Ивкони“ подготвя редица нови безплатни и платени услуги, които се разработват към момента. Предстоят също и нови директни линии, които максимално ще задоволят нуждите на пътниците от цяла Гърция.

Още от Европа